1 2 3 4 5 6
Welkom bij VP&I
Wij staan voor kennis van waarde!

OCTROOI ALS INFORMATIEBRON

Octrooipublicaties bevatten technische, juridische en business informatie die voor u nuttig kan zijn en inspiratie geeft. Met het bekendmaken van (uit)vindingen worden de technologische vooruitgang en bedrijfsactiviteiten gestimuleerd.

INTELLECTUELE EIGENDOM (IE)

IE-rechten geven bescherming aan immateriĆ«le zaken, zoals octrooien (patenten). Een octrooihouder kan een ander verbieden zijn uitvinding te gebruiken. Maar het exploiteren van die uitvinding of van een ander product kan onder de bescherming van andermans octrooi vallen.

INNOVATIE EN
IE-MANAGEMENT

De volgende managementtaken kunnen een bijdrage leveren aan het ondersteunen van uw organisatie: het optimaliseren van een IE-portfolio, het bewaken van de markt en andermans IE-rechten, het signaleren van nieuwe producten en processen, en het onderhandelen met partijen.

CHEMIE EN FARMACOLOGIE

Het ontwikkelen van nieuwe chemische en farmaceutische producten, technologieƫn en toepassingen kosten veel tijd en geld. Dit gaat gepaard met onzekerheid over het resultaat van het te ontwikkelen product. Het managen van innovatie is daarbij een investering voor in de toekomst.

Welkom bij VP&I

Vermeulen Patent & Intelligence (VP&I) is een onafhankelijk advies- en onderzoeksbureau gespecialiseerd in intellectuele eigendom en innovatie.

Lees verder

Actueel

Warning: Creating default object from empty value in /home/vpi/domains/vpi-office.nl/public_html/modules/mod_aidanews2/helper.php on line 1248
12/02/2012, 15:12 - Europees Eenheidsoctrooi (Unitary patent) binnen handbereik? Op 27 juni 2011 heeft de Raad Concurrentievermogen  de twee verordeningsvoorstellen van...
copyright 2004 - 2021 Vermeulen Patent & Intelligence | Disclaimer | Voorwaarden | Ontwerp en techniek door AlexIT